Секрет Конаров Рентакар
Коли под наем в София, Варна, Бургас
+359 887 236 046 - Whatsup, Viber / +359 896 700 702

Отзиви за нас

Вашето мнение е важно за нас. Ще се радваме да научим какво Ви е харесало в предлаганите от нас услуги и какво не Ви е харесало и бихте желали да променим.

Научете какво говорят за нас нашите клиенти:

" Цялото семейство бяхме на почивка в Кранево. Предварително бяхме резервирали кола при Секрет Конаров с включен трансфер от летище Варна. Колата ни чакаше на летището в уговорения час. Любезни служители. Изкарахме си добре и спокойно."
сем. Атанасови, 10-07-2018, София

" Колата, която наех беше в перфектно техническо състояние. Пътуването ми мина гладко. Препоръчвам Ви на всичките си приятели!"
Камелия, 10-05-2018, Албена

" Исках да впечатля приятелката си и наех луксозен автомобил с шофьор. Всичко мина както го очаквах. Нямаше никакви проблеми. Точни, коректни и любезни! "
Кристиан, 01-02-2018, София

" С моята съпруга наехме кола от Секрет Конаров по препоръка на един мой приятел. Всичко беше добре до връщането на колата, когато ни обслужи едно момче с нелюбезно поведение. Държеше се припряно и това не ни хареса. Оплакахме се. От компанията веднага ни се извиниха, но моята препоръка към Секрет конаров е да се погрижат такова нещо да не се случва повече."
Илиян Алексиев, 08-09-2017, Варна

" Всяка година идвам на почивка на Златни пясъци. Първата година наех кола от Секрет Конаров. Останах доволна. Следващата година наех кола от друга фирма, която ми препоръчаха от хотела, в който бях отседнала. Голяма грешка. Цените, които първоначално ми бяха казали изобщо не бяха това, което платих накрая. Това много ме изнерви, защото разчитам на коректността. Следващата година не се доверих на непознати хора и наех кола отново от Секрет Конаров и така до ден днешен. Вярно, че бих искала цените да са по-ниски. Но никога не са ме подвеждали. За това, че съм редовен клиент вече получавам отстъпки."
Мая, 30-08-2017, София

" Наемам коли от Секрет Конаров вече пета година. Много съм доволна. Ще пролжавам да го правя. "
Мария Александрова, 30-08-2017, Бургас

.
" Редовно използвам услугите на Секрет Конаров и все път оставам доволен. Винаги отговарят на очакванията ми.."
Сашо, 20-05-2017, София

" Наехме кола от Секрет Конаров Рентакар. Шофирахме от Варна за София и колата се развали. Беше късно през нощта. Не знаехме какво да правим. Обадихме се на екипа на Секрет Конаров Рентакар. Реагираха светкавично. Много сме доволни. Препоръчваме услугите им на всички наши приятели."
Иван, 05-03-2017, Варна

" Професионално обслужване и отлични автомобили, много отзивчиви служители."
Александра, 08-02-2017, София - Летище

Ако желаете да оставите отзив за нас, без значение дали е похвала или преепоръка, моля да ни изпратите емайл. Ние с удоволствие ще го публикуваме!


Контакти

За връзка с нас използвайте следната информация:

Не се колебайте да се свържете с нас за всякакви въпроси, информация и резервации.

Главен офис:

Варна, ул.Др.Пискюлиев, Колхозен пазар, Автобусна спирка 14 посока Център

+359896700702​ / +359889936046

secretkonarov@abv.bg

За Секрет Конаров Рентакар
Коли под наем в България

Секрет Конаров осъществява рентакар услуги в България вече повече от 15 години. Първоначално стартирайки дейността само на територията на град Варна и региона, само за няколко години фирмата разраства дейността си и започва да предлага коли под наем в София, Бургас и постепенно в цялата страна. В момента Секрет Конаров е една от най-стабилните и сериозни рентакар компании в Българии.

Предоставяните от нас коли под наем винаги са добре поддържани и в изрядно състояние. При нас ще намерите:

Изгодни цени.

Много промоции и програми за отдаване на коли под наем с отстъпка

Високо ниво на обслужване

Любезни и отзивчиви служители

24/7 Денонощна поддръжка


Секрет Конаров Рентакар