Секрет Конаров Рентакар
Коли под наем в София, Варна, Бургас
+359 887 236 046 - Whatsup, Viber / +359 896 700 702

Рентакар в България - Секрет Конаров Рентакар услуги в цялата страна

Секрет Конаров - рентакар услуги в България вече повече от 15 години. Рентакар във Варна, София, Бургас - Златни пясъци,Св.Св.Константин и Елена, Албена, Камчия, Аладжа манастир, Побити камъни, Слънчев бряг, Дюни, Несебър, Созопол, Поморие

Добри цени Богат автопарк 24/7 Денонощна поддръжка високо качество на обслужването доволни клиенти

Секрет Конаров осъществява рентакар услуги в България вече повече от 15 години. Първоначално стартирайки дейността само на територията на град Варна и региона, само за няколко години фирмата разраства дейността си и започва да предлага коли под наем в София, Бургас и постепенно в цялата страна. В момента Секрет Конаров е една от най-стабилните и сериозни рентакар компании в Българии.

Работим в цялата страна

Доволният клиент е важен за нас. Секрет Конаров осъществява рентакар услуги на територията на цялата страна, преимуществено в регионите София (линк рентакар София към коли под наем в София), Варна и Бургас.

Можем да доставим автомобили до желаната от Вас дестинация Варна, Бургас, София, Пловдив, Кранево, Обзор, Несебър, Русе, Балчик, Приморско, Бяла, Поморие, Ахтопол, Царево, Каварна, Шабла, Златни пясъци, Албена, Св. Константин и Елена, Слънчев бряг, Слънчев ден, Банскo, Дюни, Св. Влас, Китен, до вашия офис, хотел, до летището и практически до всяка точка в България.

Коректност

Ние сме коректни. Държим на прозрачността на взаимоотношенията. Затова всички наши условия са публикувани в сайта и Вие можете предварително да се запознаете с тях.

Добри цени

Цените на предлаганите от нас автомобили под наем са съобразени с пазарните. За нашите лоялни клиенти предлагаме специални промоционални условия. Свържете се с нас, за да научите повече. Например имаме специални отстъпки за дългогодишни клиенти, за наемане на автомобил за продължителен период от време, регулярни промоции и др.

Богат автопарк

Ние, от Секрет Конаров се стремим винаги да поддърpжаме голямо разнообразие от автомобили. Вие можете да избирате от малки и икономични автомобили, подходящи за градски условия и икономичен бюджет, до високопроходими джипове и луксозни автомобили за специални случаи.

Автопаркът се обновява периодично, за да сме винаги в крак със съвременните изисквания на нашите клиенти.

Изберете автомобил като разгледате предлаганите от нас коли под наем.

Сигурност

Предлаганите от нас автомобили са винаги поддържани, редовно се проверява тяхното техническо състояние, всички автомобили са застраховани и са платени всички данъци. Това Ви гарантира безопасно и комфортно пътуване

24/7 Денонощна поддръжка

Нашите служители са на Ваше разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в месеца, 365 дни в годината. Предоставяме денонощна поддръжка и регираме светкавично при възникнали проблеми. С нас Вие ще бъдете спокойни.

Високо качество на обслужванет

Нашите служители са перфектни професионалисти и винаги любезни. Те ще Ви консултират по всички въпроси, които Ви интересуват, а ако възникне проблем ще реагират своевремнно и с подходящата грижа.

По искане на клиентите, можем да представим услугите на отлични шофьори, които, говори чужди езици, могат също да бъдат вашите водачи по време на пътуване.

Доволни клиенти

Доволният клиент е важен за нас. Всички наши услуги са съобразени със специфичните желания на нашите клиенти. Предлагаме индивидуални пакети от услуги в зависимост от опциите, които желаете да ползвате. Не се колебайте да ни се обядите за всякакви въпроси и информация.


Отзиви за нас

Научете какво говорят за нас нашите клиенти:

" Професионално обслужване и отлични автомобили, много отзивчиви служители."
Александра, 08-02-2017, София - Летище
" Наехме кола от Секрет Конаров Рентакар. Шофирахме от Варна за София и колата се развали. Беше късно през нощта. Не знаехме какво да правим. Обадихме се на екипа на Секрет Конаров Рентакар. Реагираха светкавично. Много сме доволни. Препоръчваме услугите им на всички наши приятели."
Иван, 05-03-2017, Варна

Контакти

За връзка с нас използвайте следната информация:

Не се колебайте да се свържете с нас за всякакви въпроси, информация и резервации.

Главен офис:

Варна, ул.Др.Пискюлиев, Колхозен пазар, Автобусна спирка 14 посока Център

+359896700702​ / +359889936046

secretkonarov@abv.bg


Секрет Конаров Рентакар